Ursviken Technology söker Driftsättare 

Ursviken är en global tillverkare av högkvalitativa maskiner inom plåtbearbetning såsom kantpressar, gradsaxar och andra specialdesignade maskiner för att möta våra kunders mest krävande behov. Ursviken har lång erfarenhet och ett stort kunnande om produktion inom tung industri och har som ambition att tillverka maskiner som är ledande inom flexibilitet, kvalitet och produktivitet med ett stort fokus på kunden.

Vill du bli en del av Ursvikens teknikavdelning där produkter skapas som ingen annan gör?

 Hos oss kommer du att få jobba nära produktionen med kunniga medarbetare i en inspirerande, kreativ och utvecklande miljö. Du kommer jobba med utveckling av nya metoder för att uppnå rätt kvalité genom hela produktionsflödet. Du kommer att ha en viktig roll i vår påbörjade utvecklingsresa av hela verksamheten. 

Rollen

Du kommer att ingå i montagegruppen och vara med i slutmonteringen av maskinerna för att sedan genomföra uppstart och provkörning. Det är sedan du som godkänner maskinen gällande specificerad funktion och kvalité. Rollen innebär också att ständigt arbeta med att förbättra arbetssätt för att utveckla Ursvikens provkörningsprocesser med huvudfokus på kvalité och leverans. Efter provkörningen är genomförd återstår emballering och packning av maskinprojektet där du kommer att ha en ledande roll. För större specialprojekt kommer det förekomma resor till installationssite, där du är den arbetsledande och därmed den ansvariga personen tillsammans med personal från Ursviken Inc i USA eller svenska servicetekniker. Du kommer också vara den som utbildar kundens personal vid dessa tillfällen. 

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet av industrimontage eller service av maskiner. Det är ett krav att du har hydraulik- och elkunskaper. Eftersom du kommer att vara provkörare är det också ett krav att du har god datorvana och det är även meriterande om du har programmeringskunskaper i strukturerad text. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du noggrann, strukturerad och du har en vilja att driva utvecklingen framåt. Du har god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare ser vi att du är flexibel och klarar av att hantera förändringar i ett högt tempo. 

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. 

Ursviken är en stabil och attraktiv arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor där alla brinner för innovation och teknik.

Tveka inte, bli en del av Skellefteås äldsta teknikföretag och framtidsresa. 

Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 30 november, urval görs löpande
Placeringsort: Ursviken
Skicka ansökan till: martin.edeljung@ursviken.com
Information om tjänsten lämnas av Produktionschef Martin Edeljung, martin.edeljung@ursviken.com

Välkommen med din ansökan! 

 

Hi! How can
we help you?

Leave us a message and we’ll get back to you asap!

Contact.

Ursviken Technology AB
Mekanvägen 71
SE-932 37 Ursviken, Sweden
Phone: +46 910 516 00

Ursviken Inc.
1636 Todd Farm Drive
Elgin, IL 60123 USA
Phone: +1 (847) 214 87 00

© Ursviken Technology AB. Produced by Jo Kommunikation.