Senior teknisk projektledare

Ursviken Technology grundades 1885 vilket ger bolaget mer än 135 års erfarenhet av maskintillverkning och ett genuint kunnande för att skapa de mest avancerade lösningarna till sina kunder. Bolaget har idag kunder i över 100 länder med ett starkt intresse av att alltid sätta kunden i fokus.

Ursviken tillverkar högteknologiska kantpressar med upp till 10 000 tons presskraft och arbetar kontinuerligt med att skapa nya innovationer samt lösningar. Under 2021 levererade man stolt världens längsta kantpress till USA, en 100% kundanpassad maskin med otaliga innovationer.

Är du redo att bli en nyckelspelare i Ursvikens framtida framgångar? Bolaget söker nu en Senior Teknisk Projektledare som kommer att stå i spetsen för framtida maskinleveranser.

Ursviken söker en passionerad och förbättringsorienterad Senior Teknisk Projektledare för att säkerställa framgångsrika leveranser av bolagets avancerade maskiner av högsta kvalitet. Med fokus på innovation och kvalitet strävar bolaget ständigt efter att överträffa förväntningar och skapa en positiv påverkan. 

Som Senior Teknisk Projektledare kommer du ha en central roll i att koordinera och säkerställa leveranser av bolagets tekniskt avancerade maskiner till alla kunder. Du kommer att ansvara för hela projektets livscykel, från planering och konfiguration till leverans och acceptans.

  • Leda och koordinera tekniska projekt från start till mål.
  • Samverka med interna team och externa leverantörer för att säkerställa smidiga leveranser.
  • Analysera och lösa tekniska utmaningar under projektets gång.
  • Säkerställa att projektet uppfyller höga kvalitetsstandarder och leveransdatum.
  • Kommunicera regelbundet med kunder för att hålla dem informerade om framsteg och förväntningar.

 

Din bakgrund 

Ursviken lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, affärsmässig och har en förmåga att utveckla goda och långsiktiga relationer med din omgivning. Hos Ursviken verkar du för en positiv anda och god arbetsmiljö samt organiserar och planerar arbetet enligt gällande lagar, föreskrifter och andra krav som berör verksamheten. Du har en god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av teknisk projektledning där leveranser, strategi-, förändring- samt utvecklingsarbete varit i fokus. I denna roll kommer du att vara en kritisk länk mellan Ursvikens tekniska team och bolagets kunder, och säkerställa att projekt levereras i tid, inom budget och med högsta kvalitet. Om du är en problemlösare som trivs i en dynamisk miljö och är redo att ta din karriär till nästa nivå i ett växande företag där teknik möter kreativitet, då är du rätt person.

 Rätt kandidat har en god kommunikativ förmåga samt uttrycker sig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Vi tror att du har en ingenjörsexamen eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet. Resor förekommer i tjänsten.

 B-körkort är ett krav.

 Ursviken är en stabil och attraktiv arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor där alla brinner för innovation och teknik.

Tveka inte, bli en del av Skellefteås äldsta teknikföretag och framtidsresa. 

Tjänstgöringsort- Ursviken, 8 km utanför Skellefteå.

För mer information om befattningen är du välkommen att kontakta Besi Chefsrekrytering- Auktoriserad Executive Search Konsult, Tomas Blomster, 076-636 57 60.

Omsättningen för Ursviken Technology är cirka 200 miljoner kronor med en exportandel på 75% och 75 anställda. Företaget är beläget i Ursviken utanför Skellefteå och ägs sedan 2007 av det finska investmentbolaget Sentica Partners. I koncernen ingår också systerbolaget Ursviken Inc som utgör ett nätverk av försäljning och service av maskiner i Amerika. Läs mer på: www.ursviken.com

 

 

Hi! How can
we help you?

Leave us a message and we’ll get back to you asap!

Contact.

Ursviken Technology AB
Mekanvägen 71
SE-932 37 Ursviken, Sweden
Phone: +46 910 516 00

Ursviken Inc.
1636 Todd Farm Drive
Elgin, IL 60123 USA
Phone: +1 (847) 214 87 00

© Ursviken Technology AB. Produced by Jo Kommunikation.